WILD VADDÁ – Újra itt a HDR legnagyobb kihívása!

Olvasási idő:1 perc

2019 óta először, ISMÉT HÍV A VADON SZAVA! Hozd ki magadból az ősi ösztönöket, feszegesd a határaidat és lépj ki a komfortzónádból! Új helyszín, új pálya, új kihívások! Ezúttal május 7-én, Eplényben, a Síaréna Vibe Parkban rendezik meg a Hard Dog Race WILD-et.

Mi is az a HDR?

A HDR több, mint egy verseny. Egy életstílus, egy feledhetetlen élmény, ami igazi falkává kovácsolja a kutyát és gazdáját. Leginkább arról szól, hogy hogyan tudtok egy csapatként együttműködni négylábú barátoddal!

A Hard Dog Race nemzetközi kutyás akadálypályás futóverseny, amelyet embernek és kutyájának közösen kell teljesítenie, sárban, vízben, természetes és épített akadályokat leküzdve. Mire a kutya-gazda páros eléri a célvonalat számtalan nehéz és kihívásokkal teli helyzettel megküzdöttek együtt, közösen, talán legyőztek néhány félelmet, de az az egy biztos, hogy mindketten erősebbek lettek – fizikailag és szellemileg egyaránt és mindezeknek köszönhetően, sokkal szorosabb lett kettőjük kapcsolata. Igazi falkává váltak. 

Hogy mi vár rád és négylábú futótársadra?

Egy olyan kihívás, amiben még nem volt részetek! 12+ km, 22 akadály, combos emelkedők, tüdőtágító erdei utak, szemkápráztató magaslatok, embert és kutyát próbáló kihívások.

Alfák csatája!

Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz, mert limitált számú Alfának van csak hely!