Magyar Állatvédelem
Image default

Vérlázító: több tucat tetemet találtak egy állatmentő lakásán – brutális fotókkal

Olvasási idő:1 perc

Letartóztattak egy dél-karolinai állatmentő szervezet vezérigazgatóját, miután a rendőrség 30 döglött állatot talált az otthonában, amikor egy a nő lakóhelyéről érkező “dögszag miatti” bejelentésre vizsgálódni kezdtek

A GROWL nevű szervezet vezetőjét a 47 éves Caroline Dawn Penningtont pénteken letartóztatták, és 30 rendbeli állatkínzással vádolták meg, miután a rendőrség 28 kutyát és két macskát talált bomló állapotban ládákban és ketrecekben az otthonában. A hatóság szerint az állatok a bomlás mértéke alapján már jóval korábban elpusztultak, és a gyanú alapján éhezés és kiszáradás miatt haltak meg. Az állatok a saját ürülékükben feküdtek, amikor megtalálták őket a rendőrök.

A seriff hivatalának szóvivője szerint a nyomozók úgy vélik, hogy az állatokat elhanyagolták, és haláluk előtt hét-kilenc hónapon keresztül a ketrecükben bezárva tartotta őket a nő.

A Richland megyei rendőrök május 22-én találták meg az elhullott állatokat, amikor megérkeztek, hogy ellenőrzést végezzenek. Egy szomszéd telefonált, és elképesztő dögszagról tájékoztatta a rendőröket. Leon Lott seriff szerint ez volt az egyik legsúlyosabb állatkínzás, amit valaha látott.

A helyszínen készült fotók megtekintése a nyugalom megzavarására alkalmas.

“Ez egyben megdöbbentő és szívszorító” – mondta a WYFF szerint.

“Ez a valaki, akit a közösség azzal bízott meg, hogy gondoskodjon ezekről az állatokról és találjon nekik otthont. Visszaélt ezzel a bizalommal, és visszaélt ezeknek az ártatlan állatoknak a bizalmával is, akik csak rá számíthattak”.

A letartóztatott Caroline Dawn Pennington a “Kershaw County Humane Society” nevű szervezet alkalmazásában is állt, de a szervezet az eset után bejelentette, hogy azonnali hatállyal kitúgta a nőt.

“Nem tudtunk a volt alkalmazottunk tetteiről, és igazán megdöbbentünk, összetört a szívünk” – áll a Kershaw County Humane Society közleményében. “Elkötelezett munkatársaink továbbra is folytatják küldetésünket, hogy Kershaw megye elveszett és kóborlő háziállatait szolgáljuk”.

A Richland megyei állatfelügyelet és a seriffhivatal dolgozott azon, hogy az állatokat eltávolítsák az otthonból. Pennington ellen adócsalás miatt is nyomozás folyik, tekintettel arra, hogy a GROWL egy bejegyzett nonprofit szervezet és az adományok egy részének is nyoma veszett.

FOX News – Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Kutyái ettek az elhunyt bácsiból Pécsen

magyarallatvedo

Örökbe fogadtak a látássérült kutya mellé egy segítőtársat: a DNS-tesztből kiderült, hogy a testvére

magyarallatvedo

Így ismerkedik és pózol az elhagyott kamerába a medve – VIDEÓVAL

magyarallatvedo