Magyar Állatvédelem
Image default

Tehenek buktattak le egy körözött bűnözőt Angliában

Egy csordányi tehén okozta egy brit körözött bűnöző vesztét, így bukott le a rendőrség előtt. Az esetről a brit Országos Rendőrségi Légiszolgálat (NPAS) Twitteren számolt be – írta meg a 24.hu.

 

A rendőrség azt nem részletezte, hogy a férfi miért állt körözés alatt Devon megyében, csupán annyit hogy szökésben volt. A rendőrségi helikopter hőkamerával pásztázta a vidéket, amikor egy nagyobb élőlény-csoportosulásra lett figyelmes. Közelebbről megnézve egy néhány tehénből álló kisebb csorda volt, ám ami igazán furcsa volt, hogy élükön egy férfi menetelt. Az állatok őt követték, a rendőröknek pedig azonnal gyanús lett a földeken bóklászó férfi.

A mező szélén már rendőrök várták a furcsa csordát, a tehenek a rendőrök karjaiba kísérték a férfit, akit a helyszínen le is tartóztattak. A sikeres akciót követően a rendőrök megköszönték a légiszolgálat embereinek a segítséget, ám ők a dicséretet szerényen visszautasítva azt válaszolták, hogy egyedül a teheneket illeti köszönet, nélkülük nem sikerült volna az akció.

(Forrás: 24.hu, Kép: Unsplash/Wolfgang Hasselmann)

 

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Kukába dobta a kölyökkutyákat és azok anyját is

magyarallatvedo

Letöltendőt kapott a kölyökkutya gyilkosa!

magyarallatvedo

Halakat, rákokat mentettek százszámra a komáromi halőrök

Erik