Magyar Állatvédelem
Image default

Támadják a nőt, mert pirosra festi a kutyája bundáját – VIDEÓVAL

Olvasási idő:1 perc

Rengetegen vádolnak állatkínzással egy fiatal nőt, aki élénkvörösre festi kutyája, Dandy bundáját. Ő azt mondja, a kutyájának semmilyen módon nem árt a bundafestés, miközben rengeteg előnye van – írja a 24.hu a The Mirror információira hivatkozva.

Egy Chloe nevű nő üzemelteti a Dan the big red dog (Dan, a nagy piros kutya) nevű csatornát a TikTok-on. Ahogyan azt névből sejteni lehet, Chloe videóinak főszereplője egy nagy piros kutya. Közelebbről Dandy, a pireneusi hegyikutya, akinek bundáját rendszeresen rikító pirosra festi a gazdija.

Bár a felvételek alapján úgy tűnik, Dandy boldog, kiegyensúlyozott állat, akit a legkevésbé sem zavar a bundája színe, sokan vádolják Chloe-t állatkínzással. Rengeteg mocskolódó és fenyegető üzenetet kap, ezért a videóiban próbálja védeni az igazát – írja a Mirror című brit bulvárlap.

@danthebigreddogThe sound says it all♬ SIKE but can you copy link – 💜Lady the doggo💜

Chloe szerint Dandyt nem, hogy nem zavarja a színe, de kifejezetten élvezi a festés folyamatát. Az élénk szín biztosítja, hogy a kutyát ne lopják el, és valószínűleg az autók is sokkal kisebb eséllyel gázolják el. A gazdi hozzáteszi, mivel Dandy nagytermetű kutya, korábban sokan féltek tőle, ám amióta piros a bundája, senkit sem riaszt meg. Dandy így sokkal több figyelmet és szeretet kap az idegenektől, amit imád.

Chloe azonban az összes érve ellenére úgy döntött, többé nem festeti be Dandy bundáját. Egy friss videójában azt írja, a sok gyűlölködés miatt döntött így.

Kapcsolódó

150 macskát mentett ki a rendőrség Kínában, a cicákat vacsorára szolgálták volna fel

Viki

Ő volt az igazi “farkasokkal táncoló!” Ismerd meg az embert, aki farkasok között élt! – ELKÉPESZTŐ FOTÓK

magyarallatvedo

6 méter mély vízgyűjtőből mentették meg a kutyust a rendőrök

magyarallatvedo