Magyar Állatvédelem
Image default

Szívszaggató jelenet: egy év után találkozik családjával az elveszett kutya – VIDEÓ

Olvasási idő:1 perc

Tavaly novemberben ez a Conway nevű imádnivaló kutya eltűnt otthonából Floridában. A családja mindenhol kereste, de sajnos sehol sem találták.

Nemsokára a napokból hetek lettek, a hetekből pedig hónapok, és szegény kutyus még mindig nem került elő. Conway lassan már csak egy emlék lett összetört szívű családja számára – minden reményüket elveszítették.

Napra pontosan 10 hónappal Conway eltűnése után, egy lesoványodott és kimerült kóbor kutyát láttak egyedül sétálni az utcán. Összeszedték a négylábút és a Highlands megyei seriff hivatalának állatszolgálatához vitték.

Akkor még senkinek sem volt fogalma arról, hogy a kutyus honnan származik – vagy hogy mennyire várják haza egy családban. A gazdái azonban felelős állattartóként cselekedtek korábban, és mikrochippel látták el. Így egy gyors vizsgálat után a hatóságoknak minden szükséges információjuk megvolt ahhoz, hogy értesítsék a családtagokat.

Ezzel a sok hónapos szívfájdalom és keserűség a végéhez ért, az elveszett eb újra találkozhatott szeretett gazdáival.

Miután a találkozóról készült videó felkerült az internetre, a kommentelők sem tudták megállni, hogy ne fűzzenek egy-egy hozzászólást az érzelmes videóhoz.

“Sírtam a videót nézve” – írta az egyik kommentelő.

“Csak úgy potyogtak a könnyek az arcomon” – tette hozzá egy másik.

Conway esete is bebizonyította, hogy a mikrochip elengedhetetlen – 2013-tól hazánkban is kötelező minden 4 hónaposnál idősebb ebet transzponderrel megjelölni.

(Forrás: thedodo.com)

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Lebetegedett a macska a home office miatt

magyarallatvedo

Saját életét veszélyeztetve mentette meg a medve elől kutyáit a gazdi – VIDEÓ

Marci

Letartóztattak egy japán férfit, mert kádban fürdette a macskáját

magyarallatvedo