Szívmelengető felvétel arról, hogy egy kis szeretet miként változtatja meg a menhelyi cicát

Olvasási idő:1 perc

Ha meglátod Otie-t, amint meghitten dorombol, talán meg sem mondanád, hogy egykor ő egy szomorú, menhelyi macska volt. Alyssa Keeling, az új “anyukája”  talált rá egy helyi állatotthonban, majd a cica élete egy csapásra megváltozott.

“Egyértelműen reményvesztett volt Otie” – mondta Alyssa a The Dodo című lapnak, majd folytatta: “De érdekes módon volt egy olyan személyisége is, amit eddig senki nem ismert fel.”

Bár a menhelyen Otie valóban mogorvább volt, ez pedig elriasztotta az örökbefogadókat. Mindenki úgy vélte, hogy a cica barátságtalan lenne egy új családban, de Alyssa úgy döntött, hogy esélyt ad neki, hogy megnyissa kis szívét az emberek felé.

“Amikor hazaértünk, mintha egy gomb átkapcsolódott volna rajta. Otie életre kelt” – mondta Alyssa.

A gazdi nem volt rest megörökíteni ezeket a gyönyörű pillanatokat, és egy videót állított össze. Az imádnivaló felvétel üzenete, hogy mit tehet a szeretet egy szomorú menhelyi macskával.

Bár Otie minden bizonnyal sokat köszönhet új gazdájának, mégis Alyssa az, aki szerencsésnek érzi magát.

“Visszatekintve azokra a képekre és videókra, amelyek a ketrecében készültek róla, annyira hálás vagyok, hogy itt van velem, hogy én lehetek az, aki szeretheti őt, és hogy a legjobb életét élheti most” – tette hozzá.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Henry (@henrysthoughts) által megosztott bejegyzés

(Forrás: thedodo.com)

magyarallatvedelem.hu