Magyar Állatvédelem
Image default

Szinetár Dóra: Ízléstelennek tartottam, hogy 12 kölyökmalacot berendelnek egy stúdióba azért, hogy 12 félalkalmatlan bökdösse egy késsel

Olvasási idő:1 perc

Szinetár Dórát megviselte a Konyhafőnök VIP forgatása, és erőteljesen kritizálta azt a feladatot, melyben kismalacok “feldolgozását” kellett a versenyzőknek elvégezniük.

Dóra 3 napot töltött A Konyhafőnök VIP idei évadában és múlt pénteken esett ki a versenyből. Mint mondta, a korábbi évadokban nem merült el, így nem tudta, mire vállalkozik. A kiesése előtt nem is volt számára kérdéses, hogy távoznia kellene, ő ugyanis a hétköznapjai során nem dolgozik gluténnel, tejjel és cukorral sem, a műsorban pedig nem is volt olyan alapanyag, amit alternatívaként használhatott volna ezek helyett.

A színésznő az RTL Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, több felismerése is volt a stúdióban, többek között az, hogy rájött: ő nyugodtan, ráérősen szeret főzni.

A műsor múlt heti adásainak egyikében a versenyzőknek kölyökmalacokat is fel kellett dolgozniuk, ami többeket megviselt, köztük Szinetárt is. Mint mondta, azzal sem ért feltétlenül egyet, ha egy állat leéli az egész életét egy gazdánál, aztán amikor eljön az idő, levágják, de el tudja fogadni – ellentétben azzal, ha egy tévéstúdióba egy tucat kismalacot visznek csak azért, hogy a hírességek „késsel bökdöshessék” őket.

“Azt, hogy egy tévéstúdióba berendelnek 12 darab kölyökmalacot azért, hogy 12… minek nevezzem magunkat? Nem nevezem semminek… félalkalmatlan bökdösse ott egy késsel, ezt nagyon ízléstelennek és szerencsétlen húzásnak tartottam, úgyhogy ettől szinte rosszul lettem, igen”– magyarázta.

(Forrás: 24.hu)

 

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Németh Lajos: „A környezetvédelem témakörben van tanulnivalónk”

magyarallatvedo

“Szinte már tapintható a hatósági akarat” – állatvédelmi ellenőrzést tartottak Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Marci

Felfüggesztett szabadságvesztés várhat az állatkínzóra

Viki