Magyar Állatvédelem
Image default

Szándékosan halálra gázolt egy kutyát

Olvasási idő:1 perc

Rablás, lopás, testi sértés és állatkínzás miatt hallgattak ki két testvért a rendőrök. A kundacsi férfiakat őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatásukat – írja az Origo.hu.

Egy szabadszállási férfi tavaly nyáron, augusztus 8-án délután rokonlátogatóba vitte az egyik ismerősét Kunadacsra. A házban lakó testvérpár egy rokoni tartozás miatt belekötött a sofőrbe.

Azzal fenyegették, hogy elviszik az autóját. Végül tényleg beültek a kocsiba, melyet egy bicskával indítottak be és elhajtottak vele. Az autót az idősebb testvér vezette, aki

behajtott egy tanyára, és szándékosan halálra gázolt egy kutyát.

Ezután egy lucernaföldre is ráhajtott, ahol elakadt, majd az autóban lévő értékeket – az akkumulátort, a magnót, a hangszórót, a kesztyűtartóban tárolt okmányokat – ellopta.

A hátsó ülésen egy női táska is volt, amiből testvérével együtt kiemeltek egy péntárcát a benne lévő iratokkal, és pár ezer forinttal együtt.

Ezek után egy tanyára csalták a sofőrt azzal az ürüggyel, hogy visszaadják a kocsiját. A szabadszállási férfi

apjával érkezett a testvérpárhoz, akik összevesztek az idősebb férfival, ami verekedésbe torkollott. A testvérek apja is beszállt.

A szabadszállási férfi és apja bejelentést tett a rendőrségen. A kunszentmiklósi rendőrök február 16-án elfogták és őrizetbe vették a kunadacsi testvérpárt. A 32 és 24 éves férfiakat rablás, lopás és testi sértés miatt hallgatták ki. Az idősebb fivért pedig állatkínzással, míg 57 éves apjukat testi sértéssel is gyanúsítják a rendőrök.

A rendőrök javasolták a letartóztatásukat. A legidősebb férfi egyelőre szabadlábon védekezhet – írja a Police.hu.

police.hu nyomán magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Egyre több a róka Keszthelyen és más városokban is – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

“Miután a kutya megkapta a “regulát”, mentem felmosni a vért”

magyarallatvedo

Tényleg el akarják altatni a macskákat Lengyelországban?

Marci