Számtalan szórakoztató programmal várja a Fővárosi Állatkert a látogatókat

Érdemes lesz az elkövetkezendő napokban ellátogatni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, hiszen számtalan színes, érdekesebbnél érdekesebb programokkal várják az állatkert munkatársai a kikapcsolódni vágyókat.
“Állatkerti Fesztivál – Légy Itt!” címmel tette közzé Facebook oldalán a Fővárosi Állat- és Növénykert, színes programajánlóját. Bejegyzésükben tájékoztatják az érdeklődőket, hogy  2022. augusztus 4-7. között az Állatkerti Fesztiválon a Fővárosi Állat- és Növénykert születésnapját is megünneplik. Napközben családi programokkal és az állatkert történeti, műemléki sajátosságait bemutató sétákkal várják a látogatókat, miközben színpadi műsorok, gyermek koncertekkel szórakoztatják majd a közönséget.
Esténként nívós előadók fellépésével és megannyi élményprogrammal színesítik a négynapos rendezvénysorozatot, mindemellett a különböző standokon az ismeretterjesztés is szerepet kap.
Az esemény résztvevői többek között megismerhetik a fajmegőrzési és visszatelepítési programjaikat, állatkerti állatorvosaik munkájáról hallhatnak előadásokat. A gyermekeket pedig további sokszínű, változatos eseményekkel várják.
(Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert)
Magyar Állatvédelem