Magyar Állatvédelem
Image default

Rendőrök juttatták vissza gazdájához az ellopott, szuper cuki kutyát

Az egyenruhások egy ellopott kaposvári négylábú ügyében indítottak vizsgálatot 2022. augusztus 16-án. A gazdája feljelentésében elmondta, hogy az ingatlan udvarán végzett kerti munkálatok közben nem vette észre, hogy az alig két hónapos kölyökkutya két kistestvérével és az anyaállattal együtt a kerítésen át kibújtak az utcára – írják a police.hu-n.

Az akkor még ismeretlen elkövető személyautójával közlekedve ezt észlelte, megállt, majd a három kölyök közül egyiküket felkapva elhajtott.

A kutyák távozását ugyan nem, de a ház előtt megálló autót már a gazda is látta, a megjegyzett rendszám pedig elég volt az ügy felgöngyölítéséhez. A feltételezett elkövető lakcímén két nappal később már az egyenruhások kopogtattak. A célirányos kérdéseket követően pedig a férfi is jobbnak látta önként visszaszolgáltatni a kisállatot.

A rendőrök a négylábút lefoglalták és még aznap visszaadták gazdájának. A 35 éves kaposvári lakost a tulajdon elleni szabálysértés miatt meghallgatták, majd az ügy iratait megküldték a Kaposvári Járásbíróságnak.

(Forrás, Fotó: police.hu)

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Kölyökkutyák melegítették, így maradt életben egy magára hagyott újszülött Indiában

magyarallatvedo

Békéscsaba belvárosában él Sanyi, a kakas – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Így kertészkedik a pocok, hogy jobban lássa az ellenségeit

Marci