Remek rajzpályázatot szervez a TÜTÜ kutya-kerekeskocsi

Remek rajzpályázatot szervez a TÜTÜ kutya-kerekeskocsi “A mozgássérült állat is boldog állat” címmel: a gyerekek a rajzolás által ismerkedhetnek meg kicsit a nem teljesen egészséges állatokkal, az állatvédelemmel, a felelős állattartással.

A fantasztikus programon alsóiskolás gyermekek vehetnek részt. A rajzpályázat célja a kisiskolások érzékenyítése ezzel a témával kapcsolatban, erről bővebben a TÜTÜ kutya-kerekeskocsi megálmodója mesélt nekünk. (Ide kattintva olvasható!)

A gyermekek szabadon választott technikával készíthetik el műveiket október 15-ig. Az 1-2. osztályos és 3-4. osztályos alsó tagozatos diákok külön korcsoportban indulnak, a nyeremények is eszerint lesznek kiosztva. Amellett, hogy a gyermekek számára ez egy remek lehetőség az állatokkal való ismerkedésre, az eredményhirdetést követően – mely október 29-én lesz – értékes nyereményekre tehetnek szert.

Mindkét korcsoport első helyezettjeinek osztálytermét kifesti a PPG Trilak Kft., a gyerekek maguk választhatják ki, hogy milyen mintával szeretnék színesíteni termüket. Ezen túlmenően pólót, állatkerti belépőt és ajándékcsomagot nyernek a győztesek.

A második és harmadik helyezett diákok úgyszintén állatkerti belépőket nyernek, valamint társasjátékot, mesekönyvet, ajándékcsomagot, és egyéb értékes meglepetéseket.

Bátorítjuk a szülőket, tanárokat, hogy hívják fel a gyermekek figyelmét a rajzpályázatra, hiszen az ő edukációjuk, tanításuk az állatvédelemre, a felelős állattartásra igen fontos még ebben a korban!

Hajrá gyerekek!