Magyar Állatvédelem
Image default

Ramóna és Rambo: Szerelem volt első látásra

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra – áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójában.

Kocsis Ramóna törzsőrmester és új párja 2022. december 1-jén reggel találkoztak Monoron. A lány gépkocsival járőrözött, amikor észrevette az utcán egyedül szaladgáló fekete fiút. Azonnal megesett a szíve a csípős időben magányosan és céltalanul futkosón, satufékezett, majd felnyalábolva és magához ölelve melengette, miközben próbálta a kóborló hozzátartozóit felkutatni a környéken. Nem járt sikerrel, ezért átmenetileg új családot szerzett az igéző szemű szőrgombócnak: meg sem állt vele a rendőrkapitányság épületéig. Pillanatok alatt népes rajongótábor gyűlt köréjük, etetéssel, itatással, simogatással, babusgatással telt az idő. A névadást a törzsőrmester főnöke intézte, nemes egyszerűséggel fiúsította beosztottja keresztnevét, így lett a névtelen kölyökkutyából Rambo.

Mától kezdve nem kell attól tartania, hogy magára marad, hisz, ha gazdája nem jelentkezik érte, egy életre új otthonra lel örökbefogadó megtalálójánál. 

(VIA)

Kapcsolódó

Együtt repül kutya és gazdája, a kutyus levegőben követi a madarakat és élvezi

magyarallatvedo

Ökológusok a lakosság segítségével gyűjtenek adatokat a hódokról

magyarallatvedo

Miért védi körözött állatkínzót a Fővárosi Törvényszék?

magyarallatvedo