Magyar Állatvédelem
Image default

Rajzpályázat a felelős állattartásról

Hasznos, kreatív és inspiráló családi program covid-idején.

Ha már minden étterem, színház, mozi és vadaspark bezárt, az idő pedig komorra fordult, így kirándulni sincs lehetőségünk, kénytelenek vagyunk otthonunkba bezárkózni. Ekkor sem kell azonban lemondanunk a kreatív, szórakoztató családi programokról. Használjuk ki az alkalmat, beszélgessünk a gyerekekkel az állatvédelemről, ha pedig már meg van az inspiráció, alkossunk is! Ebben segít egy felelős állattartásról szóló rajzpályázat, ahol minden résztvevő gyermek ajándékot kap.

Dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő nemrégiben meghirdette rajzpályázatát a felelős állattartásról, melyben 6-14 év közötti gyermekek rajzait, festményeit várja. Az alkotásokon a felelős állattartás üzenete és az állatok szeretete kerül a középpontba. A pályamunkák szabadon választható technikával készülhetnek A4-es méretben. Egy pályázó egy alkotással nevezhet a versenyre.

A pályázat különlegessége, hogy mindenkit jutalmaz, aki időt szán az állatvédelemre: minden gyermek, akik eljuttatja a politikusnak a rajzát Állatvédő Különleges Ügynök kitűzőt és oklevelet kap. Az első három helyezett emellett értékes ajándékcsomagot is nyerhet.

A pályázat határideje 2020. november 30, az elkészült rajzokat pedig postai úton várják az alábbi címre:

Országgyűlés Hivatala,

Dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő,

Budapest

Széchenyi rkp. 19.

1358

 

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Sétálj együtt a négylábú hungarikumokkal!

Viki

Megérkeztek az első vadlúdcsapatok, hamarosan több tízezren is lehetnek

Marci

Nyomkövető kutyával kapták el a 91 éves asszonyt fojtogató betörőt

magyarallatvedo