Magyar Állatvédelem
Image default

Álomszépek: pöttyös ló, póni, kutya egy családban

Greetje Arends-Hakvoort-nak három nagyon hasonló kinézetű háziállata van: egy appaloosa-mén, egy shetlandi póni, és egy dalmata kutya.

A hasonlóság bennük pedig az, hogy mindhárman pöttyös bundával rendelkeznek. A három állat nemcsak külsőleg hasonlít, hanem nagyon ragaszkodnak is egymáshoz. A csapathoz gyakran csatlakozik Greetje hétéves kislánya is, Jolie, aki imád a négylábú haverjaival játszani, és szinte mindennap együtt sétál, lovagol a család.

Egyébként érdemes nézegetni Greetje Instagram-profilját, amelyen csodás képek vannak a trióról és más szépséges állatokról. Főleg lovakról, hiszen Greetje jó hírű lovastrénerként dolgozik.

 

„Mindig is szerettem volna egy dalmatát, és imádom a foltos lovakat, így a két kívánságom különleges módon állt össze. Napóleon Jolie-val egy időben született, együtt nőttek fel, és most ők a legjobb barátok” – mesélte a Metrónak Greetje.

A nő azt is elmondta, hogy az emberek általában a 101 kiskutyára asszociálnak a cuki trióról, erről nekünk meg annak a dalmatának a sztorija jutott az eszünkbe, amely 18 kölyöknek adott életet. Nellie (a mama-kutya) rekorder lett, a csapattal 10 kisfiú és 8 kislány jött világra, ők tényleg olyanok, mintha a 101 kiskutya című Disney meséből léptek volna elő!

Greetje állatairól nekünk inkább A brémai muzsikusok ugrottak be. Neked nem?

NLC

Kapcsolódó

Jogász szemmel a tüzijátékokról

magyarallatvedo

Csivavája szúrta ki, hogy harmadik stádiumú rákja van

magyarallatvedo

A legfontosabb kérdések, mielőtt állatot fogadnánk örökbe

magyarallatvedo