Magyar Állatvédelem
Image default

Hatalmas bajban a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Olvasási idő:1 perc

“Bajban vagyunk!” – így kezdi Facebook posztját Balázs László a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szolgálatvezetője. Azt kéri, aki teheti, nyújtson nekik segítő kezet.

“Hónapok óta tépelődök azon, hogy mi a helyes, vagy mi az ami nem olyan kellemetlen a csapatnak, Nektek és nem utolsó sorban az én lelkem is elbírja. Utálom, hogy minden évben eljön az pillanat, amikor kérnünk kell tőletek, könyörögnünk kell a rendszer üzemeltetőinek azért, hogy működhessünk. Utálom, hogy azok, akiknek kötelességük lenne biztosítani a létezésünk minimum feltételeit, azok nem érzik a felelőségüket azokban a pillanatokban amikor egy-egy pályázatról döntenek” – írja posztjában a szolgálatvezető.

Hozzáteszi: az idei évben egy havi működési költségüknek megfelelő összeggel támogatta őket az állam, öt hónapnyi költségüket pedig átvállalta egy nagyobb cégcsoport, a V-HÍD ÉPÍTŐ ZRT. Most azonban segítséget kell kérniük, mert elfogyott a működési forrásuk.

“Ne haragudjatok, de tisztelettel szeretnénk Titeket arra kérni, hogy nyújtsatok segítő kezet nekünk ebben a méltatlan helyzetben” – fűzi hozzá.

Az anyagi hozzájárulásokat a kutato-mento.hu/donation/adomany/ oldalon lehet megtenni, de banki befizetésre vagy utalásra is nyílik lehetőség.

Név: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Székhely: 2000 Szentendre, Kovács László u. 38.

Bejegyzési szám: AM2753 (Pest Megyei Bíróság)

Nyilvántartási szám: 13-01-0002753

Bankszámla szám: CIB 10700718-43073504-51100005

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Karma is segített a pályaválasztásban a diákoknak

Viki

Egy jó kezdeményezés: aludobozok gyűjtésével is támogathatunk kutyás egyesületeket – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Zulu helyet kapott a világ legjobb mentőkutyái között!

magyarallatvedo