Ön is segítheti a hazai állatvédelem fejlődését ezen két kérdőív kitöltésével

Kérjük, segítse Ön is az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóit ezen két kérdőív kitöltésével a kutatásukban. A kérdőívek szerepet kapnak a Gazdijogsi programban is, melyről korábban mi is írtunk ebben a cikkünkben.

Az első kérdőív az idén ősszel induló Gazdijogsi programhoz kapcsolódik, melynek célja, hogy a felelős kutyatartás minél elterjedtebb legyen hazánkban. A kutatás főként azokat célozza meg, akik jelenleg nem tartanak kutyát, de a jövőben tervezik, hogy gazdikká váljanak.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/18b6a6h1vdY79GWb6?fbclid=IwAR1wCFIBMV8oC9eora33bMXZuypjsNAkot6ETyRmP61GUm0yS-x2ItzNRjQ

A második kérdőív is a Gazdijogsi programhoz kapcsolódik, de kitöltésével segíthetik az egyetemi hallgatót a diplomamunkájában is. Ez a kérdőív főként azoknak az állatvédő, civil szervezeteknek szól, akik kutyákkal (is) foglalkoznak.

Ez a kérdőív ezen a linken érhető el: https://forms.gle/VUF98seAu5DUtNuo9?fbclid=IwAR3vEMv4SF8h5gaUselKsN9APsJox3r8buY1boDc7oDpq1QDH-7d_J-Tzag

Köszönjük szépen azoknak, akik időt szakítottak a kérdőívek kitöltésére, ezzel is segítve a hazai állatvédelem fejlődését!

magyarallatvedelem.hu

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt. Kérjük próbálja újra.

A box kipipálásval Ön elfogadja a Magyar Állatvédelem Adatvédelmi irányelveit.