Magyar Állatvédelem
Image default

Nyolc éven keresztül fajtalankodott a kutyájával egy nő, a párja meg videózta

A fajtalankodó perverz páros éveken keresztül használta szexuális perverzióikra a szerencsétlen kutyát. A nő állattal végzett aktusait pedig az aberrált élettárs videóra vette.

Az amerikai Egyesült Államokbeli Floridában kedden letartóztatták a 36 éves Christina Calello-t és egykori szeretőjét, a 39 éves Geoffrey Springer-t, miután a hatóságok megbizonyosodtak róla, hogy 8 éven keresztül szexuálisan molesztálták kutyájukat.

A hatóságok nem hozták nyilvánosságra, hogy Christina Calello pontosan milyen szexuális cselekményt művelt az állattal. A perverz aktusokat az aberrált szerető Geoffrey Springer videóra vette, majd egy adathordozón eltárolta.

(A cselekményt valóban nem hozta a Sheriff nyilvánosságra, azonban az amerikai jogszabályoknak hála, pl. a lakcíműket viszont igen. Ilyen egy pontos adatbázis a bűnelkövetőkről. Lenne mit tanulnunk… – a szerk.)

Calello és Springer – forrás: Pinella Megyei Sheriff Hivatal

A párost miután letartóztatták a Pinellas megyei börtönbe szállították, ellenük állattal végzett szexuális bűncselekmény miatt emeltek vádat – írta meg a Tények a New York Post-ra hivatkozva.

Tények – Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Szívmelengető kísérleti program: mentett agarak látogatják az idősek otthonának lakóit

Eszti_mav

Gyertyagyújtással emlékeznek a Mohácson megmérgezett rendőrkutyákra

magyarallatvedo

Először élettársát, majd a szomszéd kutyáját bántalmazta a pécsi férfi

Marci