Magyar Állatvédelem
Image default

Nemes ügy mellé állt Kautzky Armand – Segíts, hogy segíthessenek!

Olvasási idő:1 perc

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkáját nem kell bemutatni, profizmusuk, elkötelezettségük, hatékonyságuk és eredményeik vitán felül állnak. Az önkéntes mentőszolgálat speciális felszerelésekkel és szaktudással segített eddig a bajbajutottakon, a jövőjük azonban bizonytalanná vált, most ők kerültek nehéz helyzetbe. Segítsünk nekik!

Szívhez szóló, figyelemfelkeltő videóval hívják fel a figyelmet a bajra

Symba, a világ egyik legképzettebb nyugdíjas mentőkutya Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész hangján szólal meg és könyörög (!) a csapat életben maradásához szükséges anyagi támogatásért.

A kutyus már nem először szólalt meg Kautzky szinkronhangján, együtt hívták fel a figyelmet a szilveszteri petárdázás veszélyeire

Symba csak ritkán szólal meg, de akkor fontos gondolatokat fogalmaz meg! – kezdi bejegyzését a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, akik külső segítséget kérnek további profi, zavartalan működésükhöz.

“Segítséget kérünk tőletek magánemberektől, cégektől, Magyarország Kormányától, az ellenzéktől és gyakorlatilag bárkitől, aki elég felnőtt ahhoz, hogy felismerje azt, hogy amit csinálunk az fontos és nélkülözhetetlen. Keressük mindazokat, akik értik és látják, hogy a segítségkérésünk nem politikai vonatkozású, hanem megoldandó feladatokat tartalmazó információcsomag.”

A folyamatosan és fékevesztett módon növekvő kiadásaik mindent veszélyeztetnek, így elmondásuk alapján hosszútávon sajnos nem tartható fent az az állapot, ami most van.

Megtöbbszöröződtek a Bázisukkal kapcsolatos rezsidíjaik, megduplázódtak a tankolási összegeik, az egekben táncolnak árfolyamok az eszközbeszerzéseiknél és gyakorlatilag mindenre többet kell költeniük, így a pengeélen táncoló költségvetésük hosszútávon nem tudja biztosítani a működésüket.

Mire van szükségük?

“Professzionális szakfelszerelések mentőeszközök, védőruházat és modern egyéni védőeszközök, anyagi-és tárgyi segítség a mentőkutyák fenntartásához, a realitás talaján maradó eszközfejlesztések, nyugodt munkakörnyezet, képzések finanszírozása, biztonságot jelentő csapatháttér, biztosítás, „otthont” jelentő Bázis, ahol csapatként tudunk találkozni.”

Hogyan segíthetsz?

Online adományozási lehetőség: https://kutato-mento.hu/donation/adomany/

Bakszámlára utalás: CIB 10700718-43073504-51100005 Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

További információ: Balázs László szolg.vez.: +36704587001

Kapcsolódó

Nemcsak mentik a kutyákat, de ingyen ivartalanítak is

magyarallatvedo

Újabb brutális kutyatámadás történt, az idős áldozatot meg is kellett operálni

Marci

Így élvezi egy kölyök golden retriever élete első repülőútját

Marci