Magyar Állatvédelem
Image default

Nagyszerű hír: tápadományban részesülnek a hazai állatmenhelyek

Különleges vendégei voltak a tárnoki Eb Árvaház Nonprofit Egyesület lakóinak: Varga Judit igazságügyért felelős miniszter és Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos tett látogatást az állatmenhelyen, és természetesen nem érkeztek üres kézzel.

“Átfogó együttműködés keretében segítjük az állatmenhelyeket! Ovádi Péter kormánybiztos úr munkájának köszönhetően több mint 200 állatokat segítő civil szervezettel vagyunk összeköttetésben. A Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány létrehozásával szeretnénk még tovább fejleszteni a civilekkel és szakmai szervekkel való együttműködést kedvenceink megóvása érdekében” – írta Varga Judit a közösségi oldalán a látogatás kapcsán.

Ovádi Péter bejegyzéséből az is kiderült, hogy a menhely vezetőinek kérésének megfelelően 200 kilogramm minőségi kutyatáppal lepték meg a négylábúakat.

Azonban nem Varga Judit az egyetlen, aki a közelmúltban állatmenhelyen járt és tápadományt vitt az állatoknak. Még december végén, az adventi időszakban osztotta meg Orbán Viktor miniszterelnök, hogy az Ürömi Állatotthon lakói számára szállított személyesen tápadományt. Külön üdvözlendő, hogy mint a tavalyi évben, idén is több mint 200 állatvédelemmel foglalkozó civil szervezetnek segít a Kormány állateledel formájában. Közös ügyünk az állatvédelem!

(Fotók: Facebook/Varga Judit)

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Az állatok világnapján jött ki ismét az új forintérme

magyarallatvedo

Állatkínzás gyanúja miatt intézkedett a rendőrség Füzesgyarmaton

Marci

Telelésre készülődik az Alföld nagy madara a túzok

magyarallatvedo