Magyar Állatvédelem
Image default

Műkörmöt rakott fel a csivavájának egy nő, szerinte ez nem állatkínzás

Olvasási idő:1 perc

Azt állítja, maga a Coco nevű kutya is szereti a körmöket – írja a Szeretlek Magyarország.

Átlagosan közel egy órát tölt vele egy kaliforniai nő, hogy műkörmöket ragasszon a csivavája tappancsára – írja a Daily Mail.

A 25 éves Maritza Rubalcava már nem először tett fel műkörmöket – vagyis karmokat – háziállatának, az 5 éves Cocónak. Az eredményt megosztotta a TikTok-on is, a videó pedig nem kevesebb, mint 3 millió megtekintést ért el.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Coco az én kisbabám! Egyik este a férjemmel azon gondolkodtunk, milyen cuki lenne kis műkörmöket tenni a tappancsaira. Csak szórakozásból csináltam, de nagyszerűen sikerült. Szereti, ha kényeztetik és élvezi ezt a folyamatot” – állítja Maritza.[/perfectpullquote]

A fiatal nő sietett hozzátenni, hogy Coco csupán a képek kedvéért viseli a körmöket, hiszen egyébként azok nem praktikusak egy kutyának. Maritza, aki október óta dolgozik műkörmösként, már négyféle szettet is felrakott az állatnak.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Hihetetlen, mennyire elterjedtek ezek a videók Coco körmeiről! Sokaknak tetszett az ötlet, de volt, akinek egyáltalán nem. Néhány embert lesokkolt, talán csak mert még nem láttak ilyet, pedig soha nem ártanék a kutyámnak” – tette hozzá a nő, aki annak idején egy dobozban találta a csivavát az édesanyja boltja előtt.[/perfectpullquote]

Maritza a népszerűség láttán egy 15 dolláros, kutyáknak készült műköröm-kollekciót is piacra dobott.

“Annyian kértek ilyet, hogy végül legyártattam őket, de hangsúlyoztam, hogy csak dekorációnak alkalmasak. Mindig is szerettem az állatokat, és Coco tiszteletére egy állatvédő egyesületnek ajánlottam fel a pénz egy részét” – tette hozzá.

Szeretlek Magyarország nyomán magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Már 179 éve is tudták: Aki állatot kínoz, embert is fog

magyarallatvedo

Egyszerűen kidobta a kutyáját a negyedik emeltről, nem élte túl

magyarallatvedo

Járműve után kötözve vonszolt egy kutyát

magyarallatvedo