Magyar Állatvédelem
Image default

Mindenki imádja Zorrót, a “maszkos” cicát

Már-már Antonio Banderaséval vetekszik ennek az egyedi mintával rendelkező macskának a népszerűsége. Ismertségét különleges mintázata eredményezi, hiszen a szemei körül a szőr olyan furcsa alakzatban nőtt, mintha egész életében maszkot viselne. Az Indonéziában élő perzsa cicusnak gazdája a Boy (Fiú) nevet adta, de az internet népe találóan “csak” Zorrónak nevezi. 

Gazdája, Indraini Wahyudin Noor azt állítja, hogy a Zorro más, mint a többi cicus: mindig azt szeretné, ha cirógatnák és ő lenne a középpontban. Imád játszani, de utálja a fürdetést. Zorro ismertsége egyre nagyobb, hiszen a macskának és gazdájának mostanra több mint 300 ezer követője lett a TikTokon és a közzétett videók mostanáig 8 millió lájkot hoztak nekik.

 

Úgy tűnik különlegességét génjeiben hordozza, hiszen nagyjából 1 hónappal ezelőtt született kölyke is örökölte tőle a speciális motívumot, éppen ezért a kis utód a Bandita nevet kapta.

Rengeteg embernek mosolyt csal az arcára Zorro és Bandita vicces és egyedi kinézete, nem csoda hát, hogy pillanatok alatt ők lettek a világháló új sztárjai.

(Forrás: New York Post, promotions.hu)

 

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Egy nap alatt 113 bagoly tetemét szedték össze az Alföldön

magyarallatvedo

El szerették volna altatni 17 éves kutyájukat, de az állatorvos nem értett egyet

Marci

Példa nélküli akicó: Drónokkal mentenék az éhező kutyákat az izzó láva elől – videókkal

Eszti_mav