Magyar Állatvédelem
Image default

Minden fekete cipőt megtámad a család kedvenc teknőse

Olvasási idő:1 perc

Nem hagyja, hogy a gazdik fekete cipőt viseljenek: mókás helyzet állt elő egy angliai otthonban. A család teknőse, Tommy ugyanis annyira méregbe jön, ha valakin fekete cipőt lát, hogy orrával döfködni kezdi a lábbelit. – szúrta ki a termeszeti.hu hírportál.

A teknős tulajdonosa a 82 éves Daphne Woodcock, akihez gyakran jön látogatóba 24 éves unokája, Harry is. Ilyenkor azonban vagy mezítláb, vagy fehér cipőben kell érkeznie, máskülönben a páncélos állat nekiront. Az unoka viccesen úgy véli, hogy a hüllő divatbolond lehet. Talán éppen azt akarja Harry tudomására hozni, hogy jobban mutat a fehér cipőben, mint a feketében. Ha pedig a fiú nem fogad szót, fájdalmas támadás éri.

A bizonyítékként feltöltött felvételeken látható, hogy Tommyt hidegen hagyják a fehér lábbelik, de a fekete szín láttán támadásba lendül. Egy halom fehér cipőn is gond nélkül átmászik, de ha feketére bukkan, azonnal akcióba lép. Harry bevallotta, hogy mostanában inkább mellőzi a fekete cipők vásárlását.

Tommy a becslések szerint kb. 15 éves lehet. A különös szokásáról készült videókat először csak Harry barátai látták, de annyira tetszett nekik, hogy azt javasolták, ossza meg őket a közösségi médiában is. Mára több tíz millióan lájkolták a felvételeket a nem mindennapi stílusérzékkel megáldott teknősről.

(Forrás: termeszeti.hu, www.goodnewsnetwork.org, Kép: Kennedy News/@phatonions/SWNS)

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Állati ritkaság érkezett a Miskolci Állatkertbe

magyarallatvedo

Népszámlálás tartott a budapesti állatkert

magyarallatvedo

A természetvédelmi őrök mentették meg a gúzsba kötött kis gólyákat – KÉPEKKEL

magyarallatvedo