Menhelyi kutyák választhatták kis saját karácsonyi ajándékukat (Videó)

Ez az időszaka az évnek, amikor minden ember igyekszik jót cselekdni, kedves lenni és másokat helyezni az előtérbe, különös figyelmet fordítva a családjára és barátaira. Végül is a karácsony arról szól, hogy adunk és köszönetet mondunk másoknak az együtt töltött csodálatos időért. De barátaink és rokonaink mellet nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akiknek valóban szükségünk van a figyelmünkre.

Ezért a Dogs Trust Ireland menhely dublini munkatársai gondoskodtak arról, hogy a gazdátlan kutyákat se felejtsék el. A személyzet és rengeteg támogató egy sor ajándékot adományozott azért, hogy egy kis csodát adjanak azoknak, akiket egyszer elhagytak. Ami igazán különleges, hogy nem a személyzet választotta ki a játékot minden kutyának, hanem hagyták, hogy a kutyusok válasszák ki saját karácsonyi ajándékukat. A Dogs Trust Ireland felvette, ahogy az izgatott kutyákat bevezetik a játékkal teli szobába, ahol kiválaszthatták karácsonyi ajándékukat.

„35 kutyát rögzítettünk, akik felkaptak egy játékot, majd (sok) órát töltöttünk a videóvágással, hogy megmutassuk a legjobb reakciókat. Egy vagy kettő csak simogatást akart és nem érdekelték a játékok. A kutyákat egyenként engedték be, így nem kellett attól tartanunk, hogy ugyanazt a játékot akarják elvenni ”– magyarázta a Dogs Trust Ireland munkatársa.

boredpanda.com nyomán magyarallatvedelem.hu