Magyar Állatvédelem
Image default

Menhelyi kutyák választhatták kis saját karácsonyi ajándékukat (Videó)

Ez az időszaka az évnek, amikor minden ember igyekszik jót cselekdni, kedves lenni és másokat helyezni az előtérbe, különös figyelmet fordítva a családjára és barátaira. Végül is a karácsony arról szól, hogy adunk és köszönetet mondunk másoknak az együtt töltött csodálatos időért. De barátaink és rokonaink mellet nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akiknek valóban szükségünk van a figyelmünkre.

Ezért a Dogs Trust Ireland menhely dublini munkatársai gondoskodtak arról, hogy a gazdátlan kutyákat se felejtsék el. A személyzet és rengeteg támogató egy sor ajándékot adományozott azért, hogy egy kis csodát adjanak azoknak, akiket egyszer elhagytak. Ami igazán különleges, hogy nem a személyzet választotta ki a játékot minden kutyának, hanem hagyták, hogy a kutyusok válasszák ki saját karácsonyi ajándékukat. A Dogs Trust Ireland felvette, ahogy az izgatott kutyákat bevezetik a játékkal teli szobába, ahol kiválaszthatták karácsonyi ajándékukat.

„35 kutyát rögzítettünk, akik felkaptak egy játékot, majd (sok) órát töltöttünk a videóvágással, hogy megmutassuk a legjobb reakciókat. Egy vagy kettő csak simogatást akart és nem érdekelték a játékok. A kutyákat egyenként engedték be, így nem kellett attól tartanunk, hogy ugyanazt a játékot akarják elvenni ”– magyarázta a Dogs Trust Ireland munkatársa.

boredpanda.com nyomán magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Egy nógrádi farmon új esélyt kapnak a hányattatott sorsú állatok

magyarallatvedo

Ismét ovisok gyűjtöttek a menhelynek

magyarallatvedo

A saját életéről lemondott, de 450 kutyának otthont teremtett egy szerb férfi

magyarallatvedo