Magyar Állatvédelem
Image default

Bejárja a világot és mosolyt csal mindenki arcára ez a kalandvágyó mentett cica

Olvasási idő:1 perc

Liebchen egy nyitott, kedves, játékos macska, aki gazdáival együtt hihetetlenül vágyik arra, hogy felfedezze a világot.

Liebchen számára a hám és a póráz olyan, mint a kocsikon a kerék – alapelem. A tündéri vörös cica csupán tíz hetes volt, amikor elindult élete első túrájára,

azóta pedig síelt, motoros szánozott, túrázott, kempingezett, evezett és repült is.

A macskát gazdái egy menhelyről fogadták örökbe, egyénisége pedig abban a pillanatban megmutatkozott, amikor elsőre megpillantották. Ma már távoli múlt a ketrec, helyette megkapta azt a szabadságot, amire mindenki vágyik.

A gazdik a hám és a póráz mellett időről időre számos kiegészítőt ráadnak Liebchen-re, de azt mondják, ezek csupa olyan dolgok, amik praktikusak és hasznosak. A szemüveg védelmet nyújt a hóvakság, a napégés és a por ellen. A kabátot pedig csak akkor adják rá, ha tényleg hideg van.

A gazdái szerint Liebchen leginkább a túrázást szereti, imádja felfedezni az erdőt, szeret a sziklákon ugrálni, élvezi az új helyek illatát, szívesen találkozik új emberekkel.

Közben pedig mosolyt csal mindenki arcára, akivel találkozik legyen szó egy világvégi ösvényről, egy magányos hegycsúcsról, egy nyüzsgő étteremről vagy egy sífelvonóról.

magyarallatvedelem.hu – fotók: BoredPanda

Kapcsolódó

Az állatorvosi kamara szerint etikai vétségét követett el Hadházy Ákos

magyarallatvedo

Roppant aranyos európai bölényborjú született Nyíregyházán

Marci

Lenyűgöző őszi programok a Duna-Dráva Nemzeti Parkban

Erik