Magyar Állatvédelem
Image default

Lemondtak fizetésük egy részéről a Vasas FC futballistái a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat javára

A Vasas anyagi segítséget nyújt a földrengés helyszínén dolgozó magyar mentőcsoportnak, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnaknak.

A társadalmi szerepvállalások terén egyébként is aktív angyalföldi csapat, az elmúlt napok tragikus törökországi földrengése kapcsán nyilatkozott a csakfoci.hu szerkesztőségének. Nagy Miklós, a Vasas FC sportigazgatója elmondta, hogy miért pont a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatra esett a választásuk.

Úgy gondoltuk, kötelességünk, hogy a földrengést követően segítsük a mentésben résztvevő magyar szakemberek munkáját. Azért esett a választásunk a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatra, mert egy olyan kis csapatról van szó, amelynek tagjai óriási munkát végeznek minden helyszínen, ahol szükség van rájuk. Heroikus küzdelmet folytatnak Törökország földrengéssel sújtott területein is. Játékosaink a saját bérükből ajánlottak fel segítséget a kutatócsoportnak, amit a klub további összeggel egészített ki, így reméljük, mi is hozzá tudunk járulni a csoport minél eredményesebb munkájához.

Kapcsolódó

Martonvásárig vonatozott az egyik, szilveszterkor elszökött kutya

magyarallatvedo

10+2 árva kutya, akik kivirultak az örökbefogadás után

Viki

“Szinte már tapintható a hatósági akarat” – állatvédelmi ellenőrzést tartottak Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Marci