Magyar Állatvédelem
Image default

Leharapta az oroszlán a vele incselkedő gondozó ujját – VIDEÓ

Olvasási idő:1 perc

Egy jamaicai állatkerti gondozó valószínűleg nem mérte fel a határait, hogy mit szabad és mit nem, egy vadállattal szemben. Ketrecbe zárt oroszlán támadta meg az incselkedő gondozót, akinek a nagymacska a rémült látogatók szeme láttára tépte le az ujját – írja a hirado.hu.

A hecc kedvéért egy kis bemutatót tartott egy jamaicai állatkert gondozója. Bedugta a kezét az oroszlán ketrecébe, hogy megsimogassa és hergelje a morgó nagymacskát, de gyorsan megbánta a döntését, amikor az állat ráharapott az ujjára és letépte azt.

A Twitterren közzétett videón látható, ahogy az állatkert egyik gondozója mintegy 15 látogató szeme láttára dugja be az ujját a ketrecen keresztül. Balga módon nem vesz tudomást az oroszlán vicsorgásáról, sőt, még tapsol is a feldühödött állatnak. Az oroszlán abban a pillanatban ráharapott zaklatója ujjára, a rémült látogatók ezek után már csak a fájdalomtól ordító gondozót látták, amint megpróbálja ujját kirángatni az állat szájából – írja cikkében a Daily Star.

Az egyik sokkos állapotban lévő szemtanú így nyilatkozott:

„Amikor ez megtörtént, azt hittem, hogy ez egy vicc. Nem vettem komolyan, mert azt hittem, hogy ez is a show része. Nyilvánvalóan, amikor a földre esett, mindenki rájött, hogy ez komoly. És bepánikoltunk”.

A látogatók szerint a gondozó ujjának első ujjperce és a bőr levált. A támadás ellenére – mintha mi sem történt volna -, a férfi felállt és egy járműhöz sétált, majd elhajtott.

Az állatkert képviselői nem tudtak az esetről. Nyomozást indítanak az ügyben.

A videó a nyugalom megzavarására alkalmas lehet!

(Fotó: mcebiscoo.com)

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Kutyák városa lett az észak-olasz Lucca városa

magyarallatvedo

Madzag állapota sokat javult, most szerető otthont keresnek neki

Marci

Megmenekült a kihalástól a világ egyik legkülönlegesebb arapapagája

Eszti_mav