Különleges szokása van ennek a cicának: amint ételt lát, összeteszi a mancsait

Az aranyos fekete cicus, becenevén Waddy, nem megszokott módon szokott kaját kunyerálni családjától. Pitiző pózba emelkedik, majd egyszer csak összeérinti mellső mancsait, és fel-le mozgatva imádkozik a finom falatokért – hihetetlenül aranyosan néz ki közben, és ezzel ő is biztosan tisztában van.

Waddy igazi kéregetővé válik, hogyha a kedvenc falatairól van szó. Hogy felkeltse gazdija figyelmét, mancsaival hevesen hadonászva imádkozni kezd, míg meg nem kapja a jutalmát.

Ez a trükk eddig mindig bevált Wadsworthnak, így nem valószínű, hogy egyhamar fel fog hagyni a szokásával. Mi több, egyre nagyobb jutalmakra vágyik a tudománya bemutatása után – természetesen igazi pizzát sosem szokott kapni, maximum a macskamentával töltött, cicáknak való fajtáját.

“Waddyt először akkor láttuk imádkozni, amikor még pár hónapos volt. Eleinte csak integetett a vakvilágba, ám idővel a szokatlan tehetségét sikerült tökélyre felfejlesztenie” – mesélte az egyik gazdája, majd hozzátette:Senki nem trenírozta őt, bár tény, hogy azért meg szoktuk simogatni egy-egy ilyen mutatványa után.”

Waddyval együtt hat cica él a Klosterman családdal. Egyetlen nőstény tesója van, Cutler, rajta kívül négy kandúr, Jax, Mystery, Pepper és Spooky osztozkodik vele a macskabirodalomban.

(Forrás: femina.hu, Fotók: waddywaves / Instagram)