Két új baráttal, egy kecskével és egy másik kutyával tért haza az elcsatangolt kutyus

Olvasási idő:1 perc

A Kansasban élő Krier család kutyája váratlanul elkóborolt otthonról, fogalmuk sem volt, merre fele vehette az irányt Bo. A család mindent megtett, hogy ráleljenek Bo-ra, de végül az eb saját magától hazatalált. Azonban a történet ennél jóval furfangosabb, ugyanis a kutyus néhány új baráttal tért haza.

A kutya eltűnését követően pár nappal később egyik gazdája vette észre, hogy néhány állat nagy erővel rohangál a láthatáron. Bo volt az, új két barátjával közösen: az elkóborolt kutya mellé ugyanis társult egy kecske és egy másik eb.

A házaspár – Kyle és Laura – a közösségi oldalukon tették közzé a nem szokványos történetet, amire szinte mindenki rácsodálkozott. Kiderült, hogy a másik kutyus és kecske a szomszédos birtokról lógott meg és a bűntársak csatangolás közben barátkoztak össze.

Miután hazatértek Kyle birtokára, a férfi visszavitte az elkóborolt kecskét és kutyát a gazdihoz. Az érdekes esetről szerencsére egy videó is készült, amin a három új barát együtt vágtat a mezőn.

“Nehéz lenne megmondani, hogy Bo a fekete labrador, vagy a másik két állat volt a felefedezőtúra kezdeményezője, de ez nem is lényeges, szerencsére meglettek. Az biztos, hogy most már hatalmas haverokká váltak ők így hárman” – mesélte az egyik gazdi.

(Fotók: thedodo.com)