Magyar Állatvédelem
Image default

Két nyílvesszővel lőtt át egy pár hónapos kiskutyát – pénzjutalom a tettes megtalálójának!

Két nyílvesszővel lőttek rá egy csupán pár hónapos kutyakölyökre, ráadásul nem ezek voltak az egyetlen sérülései. Az állatvédőknek szerencsére sikerült megmenteni a kiskutya életét, a tettes után azonban megindulta a hajsza – írja a Blikk.

A két nyílvesszőt ránézésre számszeríjból – vagyis nyílpuskából – lőhették ki, az egyik a szegény pára jobb első lábánál, a másik pedig a hátánál találta el. A bántalmazás Sárospatak mellett történt.

Az életszínvonal romlásával az emberi brutalitás egyenes arányban nő… Keleti országrész. Pár hónapos kölyök…

– írta Kovács Violetta – a kutya megtalálója – a megosztott videó mellé, amelyen jól látszik, hogy a csöpp állat rettenetes szenvedésen ment keresztül:

Az állatorvosi vizsgálat kiderítette, hogy a nyílvesszőkön túl sörétes fegyver által okozott sérülések is vannak a kutyán, ami azt jelenti, hogy valaki tulajdonképpen céltáblának használta a kiskutyát.

A német Notpfote Animal Rescue csoport is reagált a szörnyű eseményekre. Hogy megtalálják a tettest, az állatvédők 500 euró jutalmat tűztek ki a nyomravezetőnek. A csoport is megosztott néhány képet, melyeken az orvosi vizsgálat közben látszik a kiskutya és a szörnyű sérülései.

Forrás:blikk.hu

Kapcsolódó

Miniszteri biztost kap a magyar állatvédelem

magyarallatvedo

Egy gitáron játszó lány ölébe hajtotta a fejét a tehén, majd elaludt

magyarallatvedo

Egy barátság születése: a hóban ismerkedett a lógófülű nyuszi az őzekkel – VIDEÓ

Marci