„Jön a nyár, jön a meleg, tessék nem a kocsiban hagyni a kutyákat” – Singh Viki

Olvasási idő:1 perc

Singh Viktória is részt vett a „Sztárok az állatokért” nevet viselő jótékonysági, adománygyűjtő koncertsorozaton. Miután az énekesnő szó szerint elkápráztatta a közönséget, az állatokkal való szoros kapcsolatáról mesélt nekünk, valamint felhívta a figyelmet a felelős állattartásra is.

(Viki és kutyusa, Gracie)

Singh Viki hatalmas állatszerető hírében áll, ha egy sérült vagy elesett állattal találkozik, nem is kérdés számára, hogy segít a bajba jutottakon. Mint elmondta, nyuszitól kezdve, madárfiókán át macskáig szinte minden állatot mentett már, egyértelmű volt számára, hogy ő is hozzájárul az adománygyűjtés sikerességéhez.

„Büszke vagyok rá, hogy fel lettem kérve és bízom abban, hogy szuper lesz a végeredménye a napnak” – mondta Singh Viki.

(Viki is az állatokért énekelt – fotó: Hegedűs Gábor)

Az énekesnő hatalmas rajongása az állatokért egészen gyermekkoráig nyúl vissza, az állatok – és különösen a kutyák – mindig végigkísérték őt életében:

„Kiskutya mellé születtem, többet voltam a kutyával mint anyukámmal, és ez most is így van” – mesélte Viki, majd hozzátette, hogy jelenleg 5 év után újra egyedülálló, a kutyusa a társa, ez világéletében így volt.

A saját négylábúja mellett a volt párjával van egy közös kutyájuk is, akit osztott felügyelet keretében nevelnek együtt. Mindebből kifolyólag a kutyák központi helyet foglalnak el Singh Viki mindennapjaiban, Gracie hűséges társként kíséri őt mindenhová.

A kutyusa kapcsán Viki egy vicces történetet is elmesélt: „Tanítani is jár velem Gracie, a stúdióba mindig elkísér. Ott alszik, pont raktam is ki erről egy storyt, a legnagyobb la-la-lazások között is csak horkolt hangosan.”

Az énekesnő egyúttal megragadta az alkalmat, és a kutyatartóknak is szeretett volna üzenni:

„Jön a nyár, jön a meleg, tessék nem a kocsiban hagyni a kutyákat. Most már kezdem látni, hogy egyre több ilyen eset van, ha ilyennel találkozok, betöröm az ablakot és kiszedem a kutyát” – hívta fel a figyelmet Singh Viki számos állattartó felelőtlenségére, mellyel sajnos sokszor lehet találkozni áruházak, bevásárlóközpontok parkolóiban.

(Fotók: Instagram/singhvikiofficial)

magyarallatvedelem.hu