Magyar Állatvédelem
Image default

Imádják Emkát a közutasok, pedig lassan kieszi őket a vagyonukból

MInt korábban megírtuk a Magyar Közút munkatársai egy fekete kiskutyára bukkantak.  A nyári útépítés során megtalált kutyát a cég jászberényi mérnökségének kollegái be is fogadták, Emká lett a neve.

Emká életének csodás változásáról, most a szoljon.hu számolt be.

– Rengeteget eszik és játszik, megnyolcszorozta a súlyát. Hatalmas tappancsa van és már tudja az összes alaputasítást. A falkavezére az egyik mérnökségi kolléganőnk, aki rengeteget foglalkozik vele, de minden dolgozónk szán a most már nem is olyan kis Emkára egy kis időt – tájékoztatta a szoljon.hu-t Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztályának vezetője.

Hozzátette: a kiskedvenc lakhelye elkészült, birtokba is vette az új házát, amiről hamarosan láthatnak majd videót a követők a társaság hivatalos Instagram és Facebook oldalán.

– Emká igazi haspók és tudomásunk szerint nagyon örülne, ha Mikulásra vagy karácsonyra ő is kapna valami finomságot a követőitől, mivel gyakorlatilag kieszi a mérnökségi dolgozókat a vagyonukból, akik saját pénzükön etetik a legifjabb közutas telephelyi őrző-védő kutyust – mesélte a jóétvágyú ebről az osztályvezető.

Szoljon nyomán

Címlapkép: Pesti József

Kapcsolódó

Érkeznek a nyári ludak

magyarallatvedo

Menedékházikókat épített egy cég kóbor állatok számára

Marci

Békéscsaba belvárosában él Sanyi, a kakas – VIDEÓVAL

magyarallatvedo