Ilyen bánatos szemei vannak a menhelyen hagyott kutyusnak, talán úgy gondolja senki sem szereti – VIDEÓVAL

Olvasási idő:1 perc

Annyira szomorú volt a menhelyen hagyott kutyus, hogy az emberi érintést és a szemkontaktust is kerülte. Ezután jött Jennifer és megváltoztatta Angyal életét – írja a Creepy World.

Egy kutya befogadása egy életre szóló elkötelezettséget jelent. Időnként olyan helyzetek merülnek fel, amik nem a mi akaratunkból törnének és az állatot valaki más gondozásában kell hagyni, de ezt felelősségteljesen, a család vagy a barátok segítségét kérve lehet megtenni. Egy kutya elhagyása egy túlzsúfolt menhelyen az egy halálos ítélet számára – sajnos erre egyre gyakrabban kerül sor.

Ez a helyzet ezzel a kutyával is, aki nagyon szerette a családját, és amikor egy menhelyre került teljesen depressziós lett. Befeküdt a helyére, teljesen elkeseredve, és és csak a falat nézte.

Mivel nem volt hajlandó szemkontaktust létesíteni a menhely személyzetével, ellentétben a többi kutyával, akik csóválták a farkukat amikor az emberek elhaladtak mellettük, a személyzet egyre jobban kezdett aggódni a sorsáról. Vajon mi történik bele, ha soha nem talál állandó helyet?

Nagyon szomorúan, a kutya csak arra várt, hogy a családja visszatérjen hozzá. Miközben távolságot tartott amikor az emberek elhaladtak mellette, a sarokból figyelte, hogy van e közöttük ismerős személy. Amikor látta, hogy idegen emberek, szomorúan befordult a sarok felé.

Jennifer elmondta a menhelyen, hogy örökbe szeretné fogadni, de előtte a személyzet néhány viselkedési teszten vitte át a kutyát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságban lesz az új otthonban. Miközben Jennifer az eredményre várt, minden nap finom falatokat vitt be neki, hogy érezze, hogy szeretik.

Végül a kutya átment minden teszten és Jennifer haza tudta vinni. Noha a nő egy csendes kutyára számított, de kellemesen meglepte, hogy amikor kikerült a menhelyről, a kutya felszabadult és kezdte visszanyerni valódi személyiségét.

magyarallatvedelem.hu