Hogy kerül Kelemen Anna a Magyar Állatvédelem címlapjára?

Olvasási idő:1 perc

Kelemen Annát sokan megosztó személyiségnek tartják. Az egykori pornószínésznő ismét olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin vélhetően anyaszült meztelen látható. És hogy mi miért is tartjuk fontosnak, hogy erről beszámoljunk? Az nem a kép, hanem maga a poszt szövege. Tény, hogy Kelemen Anna az ilyen típusú képeivel sokkal inkább fel tudja hívni a követői figyelmét a posztjainak szövegére, bízunk benne, hogy aki megnézi, most el is olvassa a gondolatait és nemcsak leragad a képnél.

A mostani bejegyzése az emberi hülyeség egyik fajtájáról ír, ugyanis ahogy mi is beszámoltunk róla, az amerikai Aurora városban nemrég bevezették a kutyaugatás korlátozását és büntetését.

„Amikor a világnak számtalan komoly problémája van (háborúk, energiaválság, stb.) és bizonytalan a jövő, megmutatkozik az igazi jóléti társadalom! Az amerikai Aurora városkában komolyan korlátozták és büntetik a kutyaugatást. Reggel 7 és este 10 között 15 percet ugathat egy kutya (az nem derült ki, hogy a vonyítás minek számít) este 10 után a fáradtan hazatérő lakosok kezdhetnek üvölteni párjukkal, bár ezt egyenlőre nem korlátozza rendelet. Felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a rigókkal, a károgó varjakkal, röfögő malackákkal, nyávogó macskákkal…és egyáltalán nem túl zajos a természet nekünk embereknek?! A büntetés mértékét 100 dollárban szabták meg de javasolnám átalány meghatározását az egyszerűbb ügyintézésért”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés