Magyar Állatvédelem
Image default

Hét év után talált vissza családjához az elkóborolt kutya

A csodával határos módon hét év után talált vissza gazdáihoz egy a tűzijáték hangja miatt elmenekült kutya az Egyesült Államokban.

Egy floridai hotelszobában találtak rá egy gazda nélküli, idős, beteges kutyára a helyi állategészségügyi szervek munkatársai, miután állampolgári bejelentést kaptak a kóbor állatról.

A gyepmesterek a helyszínre kiérkezve megállapították, hogy az állat nyugodt és szelíd, viszont alig tud járni, valószínűleg súlyos ízületi gyulladással küzd, és ránézésre 9-10 éves lehet. Aggódtak is miatta, hiszen ilyen idős kutyákat általában nehéz örökbe adni, főleg, ha még komolyabb betegségük is van – derül ki a People magazin cikkéből.

Jazzy helyzete viszont hamar megoldódott, miután a beleültetett csip segítségével megtalálták gazdáit.

Azt még most sem értik, hogy jutott el a kalandvágyó kutyus egészen Floridáig Texasból, de gazdája amint megtudta, hogy Jazzy előkerült, helyet foglalt a legközelebbi repülőjáratra, és elindult, hogy hazavigye a család kedvencét.

A 12 esztendős kutya óriási örömmel fogadta gazdáját, azóta már ismét szerettei körében tölti napjait, a család is rendkívül boldog, hogy visszakapta az elveszettnek hitt négylábút.

A kiemelt képen Jazzy kutya hét év után újra gazdája társaságában.
Fotó: Facebook/Orange County Animal Services
Forrás: hirado.hu

Kapcsolódó

Kiásta magát egy kutya a sírjából, miután a gazdája élve temette el (Videó)

magyarallatvedo

Kutyái mentettek meg egy férfit, akire rátámadott egy medve

magyarallatvedo

Lélegzetelállító drónfotók készültek a vadon élő állatokról

magyarallatvedo