Magyar Állatvédelem
Image default

Gyorsforgalmi útról mentettek a rendőrök négy American Bully kiskutyát

Egy kétgyermekes család az M44-es gyorsforgalmi úton Budapest felé autózott, mert négy American Bully kiskutyájukat vitték új gazdájukhoz. Egyszer csak lerobbantak, így félrehúzódtak. A férfi kinyitotta az autó csomagterét, hogy szellőztessen. Néhány perc után azonban észrevette, hogy a kölyökkutyák hordozható kennelének az ajtaja kinyílt és a kiskutyák kiugrottak az autóból. Elkóboroltak. – tudósít a Magyar Rendőrség hivatalos facebook oldala.

Mint írják: “nagy szerencséjükre éppen arra járőröztek kollégáink, akik rögtön segítségükre siettek. A gazda, a chip mellett a kutyusokon lévő nyomkövető segítségével látta, hogy az autóút másik oldalán lehetnek. Kollégáink a biztonság érdekében korlátozták a forgalmat, majd visszafordultak, és a kutyák keresésére indultak. Meg is találták mind a négy kis csavargót az út melletti árokban.

A megriadt kis állatokat betették a szolgálati kocsiba és visszavitték őket gazdáikhoz. Közben a családért és az autóért is megérkezett a segítség. A család nagyon hálás volt kollégáinknak, mert nem hagyták őket magukra. Reméljük a kutyák is.” – zárták bejegyzésüket a rendőrség hivatalos oldalán.

Magyar Rendőrség, fotó: illusztráció Adobe Stock

Kapcsolódó

Zseniális képregény bizonyítja be: a háziállataink fontosabbak, mint bárki, aki betoppan az életünkbe

Eszti_mav

Tíz év alatt majd 1.000.000 tobzoskát öltek le

magyarallatvedo

Tűzoltók mentették meg a szellőzőnyílásba szorult cicát

Marci