Így néz ki egy félmillió forintos kutyakabát, ha a Gucci tervezi

Olvasási idő:1 perc

Az új kollekció árai alapján egy esti sétáltatás egymillió forintnál kezdődik.

Ha eszel, egyél úgy, mintha ez lenne az utolsó étkezésed. Ha szeretsz, szeress teljes szívedből. És ha megvan az a kiváltság, hogy négylábú társad van, gondoskodj arról, hogy a Földön eltöltött rövid élete a lehető legemlékezetesebb legyen. A buksisimogatás, a hasvakarás, a finom falatok és

a gondoskodás listáját pedig sokan hamarosan a Gucci Pet Collection darabjaival fogják kiegészíteni.

Igen, az olasz luxusház végre megadta a dúsgazdag gazdiknak – és háziállataiknak – azt, amire mindig is vágytak. Mostantól kutyusok 460 dolláros (173 ezer forintos) bőr nyakörvet, 745 dolláros, azaz közel 300 ezer forintos hámot viseljenek, 560 dolláros, vagyis 211 ezer forintos pórázon sétáljanak, vagy egy potom 1390 dolláros, azaz nagyságrendileg félmillió forintos kabátot öltsenek magukra egy hűvösebb estén.

Mindez természetesen klasszikus Gucci motívumokkal és logókkal kiegészítve.

„A Gucci kisállat kollekció minden kutya és macska jellemvonását kiemeli legyen szó játékos vagy bújós tigrisekről, esetleg pimasz dívákról.”

A Gucci szerint az állatoknak tervezett kollekciójuk varázslatos, színes, retro ihletésű darabokból áll, amelyek lehetővé teszik, hogy minden állat személyisége megmutatkozzon. A luxusmárka itt-ott környezettudatos anyagokat, így újrahasznosított poliésztert és pamutot is felhasznált a kiegészítők gyártása során.

magyarallatvedelem.hu