Tündéri kutyus miatt szakad félbe a focimeccs – A játékosok reakciója még aranyosabb

Olvasási idő:1 perc

Labdarúgó mérkőzéseken gyakran rohannak szurkolók a pályára, az azonban, hogy a “rendbontó” egy négylábú legyen, ritkaság. A június végén megrendezett Venezuela-Chile női focimeccsen azonban ez is megtörtént. Egy elképesztően aranyos, fekete labrador miatt kellett megszakítani a játékot.

Június 25-én a curicói Estadio La Granja stadionban nem mindennapi események zajlottak. A mérkőzés 36. percében egy nagy, fekete labrador szaladt be a pályára és egyenesen a chilei kapushoz, Christine Endlerhez ment.

Ahogy odaért a női labdarúgó játékoshoz, eldobta magát előtte, hogy felhívja magára a figyelmét. A kapus persze azonnal simogatni kezdte a kutyust, aki miután megkapta a neki járó szeretetet, a játékvezetőhöz szaladt, hogy

tőle is bezsebelje az extra törődést.

A játékosok egy kis csoportja megpróbálta lecsalni a kutyust a pályáról, de az a másik irányba kezdett el szaladni. A lelátón helyet foglaló szurkolók persze azonnal a szívükbe zárták a labradort és hangosan szurkoltak neki.

A kutya hihetetlen sebességgel rohant a pályán, láthatóan élvezte a kitüntetett figyelmet.

Végül két chilei játékosnak sikerült megfognia a labradort, hogy aztán nagy farokcsóválás közepette le is vigyék a pályáról. Az csak mellékes, hogy a meccs végül 1-0-ás venezuelai győzelemmel zárult.

(Forrás: Bored Panda – magyarallatvedelem.hu)