Magyar Állatvédelem
Image default

Letartóztatták: héliumos lufikhoz kötözte a kutyáját egy indiai férfi – VIDEÓVAL

Állatkínzás vádjával letartóztatták azt az indiai youtubert, aki héliumos lufikat erősített a kutyájára, majd így reptette az állatot, amit élőben közvetített csatornáján – írja az Origo a Metro híre alapján.

A 32 éves Gaurav Sharma egy népszerű youtuber Indiában, aki azt találta ki, hogy Dollár nevű kutyáját élő adásban a levegőbe repíti héliumos lufik segítségével, hogy így szerezzen újabb feliratkozókat a csatornájára. A rémült kisállat a felszállást követően nem sokkal egy erkélynek ütközött. A felvételen az állat gazdája nem mutat egy szemernyi megbánást sem, végigneveti, amint a kutya elemelkedik a talajtól. Az állatvédőktől érkezett rengeteg negatív komment miatt később eltávolította a videót. Majd egy újabb videót tett közzé, amiben arról beszél, hogy megbánta tettét, és tudja, hogy hibázott.

Hozzátette: „Elismerem a hibámat, de én személy szerint minden biztonsági intézkedést megtettem.”

Sharma elmondta: „Szeretem a házi kedvencemet, úgy, mint a gyermekemet. Rossz tartalom ment ki, de én is kisállatbarát vagyok.”

Az újdelhi vloggert, akinek 4,15 millió követője van, az állatkínzásról szóló törvények alapján őrizetbe vették és letartóztatták a május 21-i mutatványát követően.

magyarallatvedelem.hu, Fotó: laughingcolours

 

Kapcsolódó

Az állatvédelem szereplői együtt üzenik: közös ügyünk az állatvédelem!

magyarallatvedo

Ella ismét kiszagolta az elrejtett cigit – VIDEÓVAL

Viki

Állatkínzás miatt kell felelnie a légpuskával lövöldöző fiatalnak

magyarallatvedo