Előbb örökbe fogadta a haldokló kutyát a hölgy, majd bakancslistát készített neki

Chester sajnos gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenvedett: a fején található volt egy tumor, és a teste többi részében is áttétek jelentek meg. A Georgia állambeli állatmenhely munkatársai tudták, hogy nincs sok ideje hátra, ezért egy olyan gazdit akartak neki keresni, aki az utolsó napjait a lehető legszebbé varázsolja. Nicole személyében megtalálták a lehető legjobb gazdit, aki nagy odaadással és figyelemmel töltötte meg Chester életének utolsó szakaszát.

A fantasztikus lány egy percet sem tétovázott, és magához fogadta a beteg négylábút. Azt szerette volna, hogy Chester utolsó napjai a legnagyobb boldogságban teljenek – így hát írt neki egy bakancslistát, melyet sikerült is teljesíteni.

Nicole rengeteg közös és izgalmas kalandot talált ki: ellátogattak egy vízeséshez, fürödtek hármasban egy tóban és mindenféle finomságokat ettek. Sőt, Chester rengeteg játékot, ínyenc falatot, és még egy pihe-puha ágyat is kapott.

Nicole célja nem csak az volt ezzel a nemes cselekedettel, hogy boldoggá tegye Chestert, hanem hogy felnyissa az emberek szemét az örökbefogadással kapcsolatban. Arra akarta ösztönözni az embereket, hogy beteg és idős kutyákat is fogadjanak örökbe, hiszen nekik is ugyan annyi szeretet jár, mint a fiatal és egészséges társaiknak.

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt. Kérjük próbálja újra.

A box kipipálásval Ön elfogadja a Magyar Állatvédelem Adatvédelmi irányelveit.