Magyar Állatvédelem
Image default

Ella ismét kiszagolta az elrejtett cigit – VIDEÓVAL

Ella, a 4 éves, szuka malinois szolgálati kutyus szimata sokszor buktatta le a csempészeket, több millió forint értékű csempészárut segített már felderíteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A NAV emberei Tiszabecsnél ellenőrizték azt a járművet, aminek sofőrje két doboz cigarettáról tett bejelentést. Az ellenőrzésen azonban Ella az autó több pontján is jelzett – számolt be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közösségi oldalán az akcióról.

Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A hátsó ülések alatt, a tűzfalnál és az A oszlopoknál házilag átalakított rejtekhelyekről csaknem 1500 doboz adózatlan dohány került elő. A férfi a termékek származását nem tudta igazolni, ezért a több mint kétmillió forintot érő árut és az átalakított kocsit a pénzügyőrök lefoglalták, és költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek.

Ella nagyon szereti a sikeres felderítésért járó jutalmat, a labdát, amit szinte alig lehet tőle visszaszerezni. A gyerekeket imádja, szívesen játszik velük a bemutatókon is. Nyugodt természetű kutya, aki gazdáját szívesen elkíséri mindenhová.

Kiemelt kép: Nemzeti Adó- és Vámhivatal/Ella munka közben 2019-ben

Kapcsolódó

Több órás kitartó munka után mentették meg a kútba esett szarvasmarhát

Marci

Lenyűgöző videó a sárban dagonyázó gemenci szarvasbikákról

Erik

Macskát mentettek a pécsi tűzoltók – keresik a gazdát!

magyarallatvedo