Életét áldozta a kutyájáért egy 19 éves fiatal, vízbe esett kutyája után ugrott

Emléket állítottak annak a manchesteri, 19 éves fiatalembernek, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el a közelmúltban. A brit tini minden erejével azon volt, hogy kimentse a csatornából imádott kutyáját, de sajnálatos módon ez az életébe került. – írja a borsonline.

A fiatal holttestét hétfő este 19.40 körül húzták ki a vízből. Több szemtanú is beszámolt az esetről. Az áldozat barátai is a helyszínen voltak, kétségbeesetten küzdöttek, hogy megpróbálják megmenteni, de nem jártak sikerrel.

Ezután értesítették a hatóságokat, a tűzoltóságot és egy mentőhelikoptert is bevontak a mentőakcióba.

– A kutyája elszabadult és beugrott a csatornába, a fiatal férfi pedig utánament. De többen is a keresésére indultak – emlékezett vissza a drámai pillanatokra egy szemtanú.

Az emberek sikoltoztak, és valaki azt kiabálta, hogy “a barátom fuldoklik”. Az ügy vizsgálata jelenleg folyamatban van. A fiatal férfi holttestét a halottkémnek már átadták.

– Részvétünk a fiatalember családjának és barátainak, valamint azoknak az embereknek is, akik szemtanúi voltak a tragikus eseményeknek. Sajnos ez is bizonyítja, hogy milyen veszélyes lehet ismeretlen vízbe menni, különösen, ha az ember nem lát a felszín alá – nyilatkozta a Daily Star oldalának a helyi rendőrség szóvivője.

magyarallatvedelem.hu

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt. Kérjük próbálja újra.

A box kipipálásval Ön elfogadja a Magyar Állatvédelem Adatvédelmi irányelveit.