Magyar Állatvédelem
Image default

Bevitték az állatorvoshoz a sánta kutyát: kiderült, csak bicegő gazdáját utánozta

Olvasási idő:1 perc

Egy brit férfi több száz fontot költött állatorvosi vizsgálatokra, hogy kiderítse miért sántikál a kutyája, de a vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a kutyának semmi baja, csak annyi történt, hogy a Billy nevű eb elkezdte utánozni gazdáját – írja a Telex.hu.

A kutya gazdája, Russel Jones tavaly egy balesetben eltörte a lábát, amit aztán begipszeltek neki, ezért egy ideig csak bicegve tudott közlekedni. Ettől függetlenül elvitte sétálni Billyt, azonban arra lett figyelmes, hogy valamiért a kutya is elkezdett sántikálni. A Sky videójában látható, ahogy Billy a gazdája mellett biceg:

Olyan is volt, hogy Jones a ház körül mászkált begipszelt lábbal, és partnere, Michelle arra lett figyelmes, mintha Billy másolná, imitálná gazdája mozgását. Persze nem tudták biztosan, hogy van-e valami baja a kutyájuk lábának, vagy nincs, ezért inkább megnézették egy állatorvossal.

A konzultációért és a röntgen-felvételért 300 fontot fizettek, ami nagyjából 120 ezer forintnak felel meg. Ezek alapján teljesen világossá vált, hogy a kutyának semmi baja, sőt, amikor csak a nővel volt kint a kertben, és a férfi nem volt a közelben, akkor Billy mind a négy lábát használva fel-alá rohangált.

Ezután a pár összerakta, hogy a kutya csak utánozta a gazdáját, a férfi szerint Billy így akarta kifejezni együttérzését.

Telex.hu nyomán magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Ismerkedj meg a felelős állattartás szabályaival – már 2600-an regisztráltak a gazdijogsira

Marci

Minden harmadik kutyát azért viszik vissza a menhelyre, mert túl sokat ugat

magyarallatvedo

Kutyaoviban jártak a vakvezetőnek tanuló, 8 hetes kutyusok

Marci