Magyar Állatvédelem
Image default

Az X-faktor mentoránál a munkában is az állatok szeretete az első

Puskás Petit lehet szeretni, vagy nem szeretni. Lehet rajongani a zenéjéért, vagy ki sem állhatni. Szimpatikus zenésznek tartani, vagy megosztó figuraként tudomást sem venni róla. Viszont egy dolgban egyetérthetünk vele kapcsolatban: talán nem létezik ma Magyarországon nála elkötelezettebb állat- és természetvédő előadóművész.

Peti köztudottan régóta vegán életmódot folytat, tehát nem eszik semmilyen állati eredetű élelmiszert, és erre buzdítja a környezetét is. Az X-Faktor mentora folyamatosan kiáll az állatok jogaiért, hangsúlyozza az állatvédelem kiemelt fontosságát a XXI. században. Nem csak szavakban próbál állatvédő lenni, hanem tettekkel is bizonyítja állatszeretetét. Ha kell menhelyeket látogat, vagy szőrmeellenes tüntetésen vesz részt, sőt akár éles kritikákkal bírálja az állati prémből készült ruhákat reklámozó celebeket.

Aki figyelemmel követi a munkásságát, láthatja, hogy ez nem csak valami “divatos szerep” nála, hanem Ő tényleg ilyen. Állatbarát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mindennapokban egy aranyos kutyus gazdája, akit gyakran visz magával, akár a “munkahelyére” is a stúdiófelvételek alkalmával. Így történt ez tegnapi is, hiszen a közösségi oldalára feltöltött képen az X-faktor showjára készíti fel az egyik versenyzőt, természetesen kutyusa Mimó társaságában.

(Forrás: Puskás Peti Facebook)

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Szinetár Dóra: Ízléstelennek tartottam, hogy 12 kölyökmalacot berendelnek egy stúdióba azért, hogy 12 félalkalmatlan bökdösse egy késsel

Erik

Tűzoltók vetették bele magukat a jeges vízbe, hogy megmentsék a kutyát

Marci

Több órás kitartó munka után mentették meg a kútba esett szarvasmarhát

Marci