Az év legcukibb videója: örökbefogadásra váró kutyusok a Budapest Park karácsonyi filmjében

Olvasási idő:1 perc

A Budapest Park a karácsony közeledtével az állatvédelem egyik igen fontos pontjára, az örökbefogadásra hívja fel a figyelmet. Ünnepi kisfilmjükben megismerhetünk hat olyan kutyust, akik arra várnak, hogy az év ezen varázslatos időszakát új, szerető közegben tölthessék el. 

A Bátori Gábor rendezte kisfilmben bemutatkozik a lendületes és lehengerlő Kanga; a mindig a társaság középpontjában álló Pogácsa; Berlin, aki egy kis has simiért bármikor hanyatt dobja magát; a kutyaiskola eminens tanulója, Freyja; a leginkább a hosszú szundikat preferáló Tubica; illetve a kissé félénk Kyro is.

A hat kutya mind-mind nagyon különböző egyéniség, akik csak egy szerető gazdira vágynak. Ezen kívül még egy fontos dolog köti őket össze: megvesznek a zenéért. Ezért a legjobban egy olyan családnak örülnének, ahol otthon a kedvenc előadóik szólnak, mint például a 30y, a Honeybeast, a Tankcsapda, Dzsúdló, a Parno Graszt vagy a Carson Coma, de persze bármikor nyitottak új stílusok felfedezésére is.

A kampányhoz egy jótékonysági akció is társul – ez szintén már hagyományosnak mondható, hiszen a Park évek óta decemberben minden eladott jegyből 50 Ft-ot rászorulóknak ajánl fel. Idén a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványra esett a választásuk, akik ideiglenes befogadók segítségével mentenek gazdira váró kutyákat és cicákat a velük kapcsolatban álló gyeptelepekről (Ózd, Miskolc, Kisvárda) – a befolyt összeg egészét a négylábúak orvosi költségeire fordítják majd.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)