Anyja kutyájának meggyilkolásával és rituális elégetésével vádolnak egy nőt

Egy amerikai nőt azzal vádolnak, hogy megölte anyja kutyáját, majd elégette a maradványait. Lingo asszony állítólag bevallotta a kutya megfojtását. Állatkínzással és megcsonkítással való visszaélés bűntette miatt vádolják.

A 29 éves Missouri államból származó Brianna Lingót állatkínzással és megcsonkítással, valamint állatlopással vádolják – derül ki a bírósági feljegyzésekből.

A szörnyű cselekedetek, amelyek során megfojtotta a kutyát, állítólag egy rituális áldozat részei voltak – számolt be a Daily Star .

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a kutya holttestét a ház udvarán lévő tűzrakásban találták meg – írja a USA Today .

Brianna állítólag bevallotta a házában történt gyilkosságot, és később a rendőrségen vallomást tett a rendőröknek. A Randolph megyei börtönbe szállították, ahol 15 000 dolláros letét ellenében tartják fogva.

Június 21-én, hétfőn tarja a bíróság a tárgyalást az óvadékról.

Forrás: abc17

A 2019-ben elfogadott PACT (Preventing Animal Cruelty and Torture) törvényjavaslat értelmében az állatkínzást szövetségi bűncselekményekké nyilvánították, amelyek hét évig terjedő szabadságvesztéssel és súlyos pénzbírsággal sújthatók.

A PACT a Barack Obama elnök által aláírt, 2010-es Animal Crush Video Prohibition Actre épült, amely megtiltotta olyan videók készítését és terjesztését, amelyekben állatok bántalmazását, elégetését, vízbe fojtását, megfojtását vagy a kínzás egyéb formáinak kitételét mutatták be.

Kiemelt kép: Randolph megyei seriff iroda