Magyar Állatvédelem
Image default

Az állatvédelem a kulcs a sikeres bűnmegelőzéshez?

Izgalmas kérdéseket járt körül az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi központja októberi szakmai napján, melynek videós anyaga visszanézhetővé vált a legnagyobb videómegosztó oldalon.

„A kutyakiképzés és a szolgálati kutyatartás állatvédelmi vonatkozásai, állatvédelem a bűnmegelőzés szolgálatában” címmel szervezett szakmai napot még októberben az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja. Az esemény előadói – az Állatorvostudományi Egyetem és a BRFK oktatóin kívül – többek között a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Rendőrségi és Oktatási Kiképző Központ delegáltjai, továbbá elismert jogászok, orvosok, mesterkiképzők és kutyatrénerek voltak.  

A sajtónyilvános eseményt Prof. Dr. Sótonyi Péter rektor nyitotta meg. Köszöntőt mondott továbbá Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos és Dr. Terdik Tamás Budapest rendőrfőkapitánya.  A szakmai nap teljes egészében visszanézhetővé vált.

magyarallatvedelem.hu

Kapcsolódó

Kútba esett kölyköt mentettek a tűzoltók

Viki

Egy éves lett Samu, a kiselefánt, tortát is kapott – VIDEÓVAL ÉS KÉPEKKEL

magyarallatvedo

Igazságtalanul ítélték el a Szurkolókat?

magyarallatvedo