Magyar Állatvédelem
Image default

Állatok napját tart vasárnap a Fradi

Olvasási idő:1 perc

A bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgó csapata október 30-án, vasárnap 17.30-tól a Zalaegerszeg ellen lép pályára a Groupama Arénában. Ekkor tartják az Állatok Napját, amely már egy éve is nagy sikert aratott a szurkolók körében. A Fradiban is rengetegen imádják a kiskedvenceket, számos labdarúgó, kézilabdázó, vízilabdázó, jégkorongozó és úszó van oda az állatokért, rengeteg sportolójuk tart kutyát, cicát, nyuszit és egyéb cukiságot.

A ZTE ellen bajnokin ezúttal is számos remek program várja majd szurkolókat az Állatok Napján. A Fradisták az Állatokért Egyesületének adománygyűjtésén most drukkerek segíthetik az egyesület állatvédő munkáját.

Az adakozásra két formában van lehetőség. Egyrészről támogatói jegyek vásárlására kínál alkalmat a meccsjegy.fradi.hu weboldal felületén, amiket már meg lehet vásárolni.

A támogatói jegy ára 500 Ft, amellyel közvetlenül a Fradisták az Állatokért Egyesületet támogathatják szurkolóik. Egyidőben akár több jegy megvásárlására is van mód, emellett mérkőzéstől függetlenül is van lehetőség támogatói jegyvásárlásra. Emellett a mérkőzés napján, október 30-án vasárnap a Sas szobornál, a célra kialakított pultnál is lesz lehetőség az adakozásra, ahol állateledellel támogatható az egyesület. A mérkőzésnapi felajánlásokat 15 órától egészen a mérkőzés kezdetéig várják!

Emellett a Ferencváros számos remek programmal készül vasárnapra. A kerengőn lehetőség lesz megismerkedni a háztáji állatainkkal, illetve a Tropicarium kitelepülését is meg lehet majd látogatni, ahol különböző preparátumokkal, szaru- és egyéb képződményekkel (pl.: cápafog, cápabőr, vedlett kígyóbőrrel) valamint élő kisállatokkal is találkozhatnak a kilátogatók.

A Veresegyházi Medveotthon kitelepülésénél egy kitömött medvét is meg lehet majd tekinteni, míg a Budakeszi Vadaspark a „Közösen Védjük a Vadmacskát!” című interaktív és egyben edukatív játékkal készül szurkolói számára a zöld-fehér klub, és különböző izgalmas állatokat hoznak majd magukkal. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szintén különböző edukatív játékokkal készül a ZTE ellen találkozóra, míg a Kutyával az Emberért Alapítvány egy izgalmas segítőkutyás bemutatót fog tartani. A 30 perces bemutató során kiderül, hogyan és miként dolgoznak és segítenek a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyák.

Fradi.hu – Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Kutyaparadicsommá vált Budapest: Európa legszebb kutyái találkoztak

Marci

Hurokkal ejtette el az őzet az orvvadász – vadkamera buktatta le

Viki

A gyógyítás és az állatvédelem kart karba öltve jár

magyarallatvedo