Magyar Állatvédelem
Image default

A szájában cipelte be kölykét a kórházba egy macska, hogy ott meggyógyítsák

A cica a főbejáraton keresztül, a többi pácienssel érkezett – írja a Szeretlek Magyarország.

Besétált egy törökországi kórházba egy macska a kölykével a szájában, kiderült, hogy a kis állatnak segítségre van szüksége, mivel komoly szemfertőzése van – írja a Daily Mail.

A vörös bundájú állat Izmir egyik kórházába sétált be a főbejáraton komoly elszántsággal szájában lóbálva kölykét. Kiderült, hogy segítségre van szüksége, a kiscicának ugyanis súlyos szemfertőzése volt, ki sem tudta nyitni az egyik szemét.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az anyamacska hagyta, hogy a kórház személyzete kezelésbe vegye az állatot. Ők aztán felvették a kapcsolatot egy állatkórházzal, és a javasolt szemcseppek segítségével meggyógyították a kiscicát.[/perfectpullquote]

A kóbor macskát a kórházban már korábbról is ismerték az ott dolgozók, hiszen etették, vélhetően ezért bízhatott abban, hogy ugyanott majd segítséget kap kölyke számára. Kiderült, hogy van egy másik kicsinye is, végül mindhárom állatot együtt küldték el egy közeli városba további ápolásra.

Szeretlek Magyarország, Daily Mail nyomán magyarallatvedelem.hu, fotó: newsflash

Kapcsolódó

Több állatvédő szervezet is támogatja anyagilag az állatok ivartalanítását

Marci

Az út szélén, egy papírdobozban hagyta a cicákat a férfi

Marci

Több mint ötezer elpusztult állatot találtak a horror-raktárban

magyarallatvedo