Magyar Állatvédelem
Image default

A saját házuk előtt támad a házaspárra a veszett hiúz + VIDEÓ

Az Észak-Karolina államban található Burgaw kisvárosban élő Kristi és Happy Wade reggel elindult, hogy elvigyék az állatorvoshoz a család macskáját. A férj a kocsiban pakolt, a feleség pedig éppen a macskát hozta ki a házból egy szállítódobozban, amikor egyszer csak megjelent egy hiúz és az asszonyra támadt.

A jelenetet a pár biztonsági kamerája is felvette.

A felvételen látszik, ahogy a nő belép a képbe, megtorpan, majd gyorsan elindul a kocsi felé, de hirtelen hátulról ráugrik a hiúz. A férj odasiet, leszedi az állatot a feleségéről és egy ideig feltartja a levegőbe, majd elhajítja.

A hiúz azonban felállt és elszaladt. Happy Wade a WECT-nek azt mondta, gyerekkora óta vadászik, és teljesen biztos volt benne, hogy a hiúz veszett lehet, mert nem volt normális a viselkedése, hiszen két emberre is rátámadt. A férfi meg is lőtte az állatot, de csak megsebesítette. Végül a kiérkezett rendőrök ölték meg a hiúzt, akiről a boncolás után kiderült, hogy valóban veszett volt.

A házaspár ezután több mint 30 injekciót kapott a veszettség ellen, mert az állat mindkettejüket megsebesítette. A nőt megkarmolta és többször meg is harapta, ahogy a férfit is.

szeretlekmagyarorszag.hu

Kapcsolódó

Macskákat borotvál kopaszra egy ismeretlen besurranó

magyarallatvedo

Megszüntették a szürke farkasok szövetségi védelmét az Egyesült Államokban

magyarallatvedo

Éheznek a lamantinok – kézből etetik őket

magyarallatvedo