A röpképtelen galamb és a járni nem tudó kutya elválaszthatatlan barátok lettek

Sue Rogers, a Mia Alapítvány alapítója elmesélte a Good Morning Americának, hogyan lett Herman, a galamb, aki nem tudott repülni, és Lundy, a kutya, aki a hátsó lábaira béna, a legjobb barátok.

Sue a videóban elmondta, hogy Herman nagyon rossz, válságos állapotban került hozzá, egy vírus támadta meg a szervezetét. A galamb életét szerencsére sikerült megmenteni, ám a betegség elvette tőle a repülés képességét. A pici csivava, akit egy tenyésztőtől mentettek meg csupán 170 grammot nyomott ekkor. A megmentett kutya, Lundy szintén egy speciális betegségben szenvedett, amely miatt a hátsó lábait nem tudta használni, és ezen műtéttel sem lehetett segíteni.

Egy reggel az egyik gondozó, a szokásos sétája után Hermannal, a kutya ágyába tette a galambot és figyelte, hogyan reagál erre a két állat.

A galamb és a kutya gyorsan összebarátkoztak, olyannyira, hogy mindent együtt csináltak: aludtak, fürödtek, játszottak. A galamb sokszor a szárnyai alatt melengette a kutyust, mintha az csak a fiókája lenne. Sajnos Lundy egy reggel nem ébredt fel, és bár azóta Herman közelében több kölyökkutya is került, akikkel barátságosan viselkedik, ám egyikükkel sem került olyan közeli viszonyba, mint Lundyval.

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt. Kérjük próbálja újra.

A box kipipálásval Ön elfogadja a Magyar Állatvédelem Adatvédelmi irányelveit.